War PostArt: een artistiek hedendaagsproject in het kader van de herdenking WOI

“Kunstenaar waar ook verblijvend op deze wereld, in vredevolle of oorlogsomstandigheden. Naar aanleiding van 100 jaar Groote Oorlog, nodigt Kunstig Gavere u uit om een eigen postkaart te maken met als thema “oorlog”. Uw kaart zal samen met de andere verzamelde postkaarten worden gecatalogeerd. Ze gaan deel uitmaken van een rondreizende tentoonstelling en centraal staan op de afsluitende activite

Kenmerken

  • kostprijs: €0
  • openingsuren: van 26/11/13 tot 11/11/18

Meer info

In het kader van de herdenking aan de Eerste Wereldoorlog lanceert Kunstig Gavere het project War PostArt. Het is een hedendaags kunstproject rond het thema “oorlog”. Kunstig Gavere hoopt heel veel eigengemaakte postkaarten van kunstenaars te mogen ontvangen om deze te tonen in een rondreizende tentoonstelling in de periode 2014-2018.
De uiteindelijke doelstelling van dit artistiek project is aantonen dat ”oorlog” spijtig genoeg nog steeds een universeel thema is, dat niemand onberoerd laat.

Volgende oproep wordt in heel wat talen internationaal en digitaal verspreid:

“Kunstenaar waar ook verblijvend op deze wereld, in vredevolle of oorlogsomstandigheden.
Naar aanleiding van 100 jaar Groote Oorlog, nodigt Kunstig Gavere u uit om een eigen postkaart te maken met als thema “oorlog”.
Uw kaart zal samen met de andere verzamelde postkaarten worden gecatalogeerd. Ze gaan deel uitmaken van een rondreizende tentoonstelling en centraal staan op de afsluitende activiteit op 11 november 2018 (100 jaar na het einde van Wereldoorlog I).

Stuur ons uw kunstkaart per post op: Kunstig Gavere – WarPostArt; p.a. Gemeentebestuur Gavere, Markt 1, B. 9890 Gavere
Bijkomende informatie over uw ingezonden kaart en over uzelf kan u per mail sturen naar: info@kunstiggavere.be

U kan als lezer ook meehelpen aan dit project door de oproep digitaal door te sturen aan familie, vrienden en kennissen in binnen- en buitenland.
U kan de digitale oproep in diverse internationale talen opvragen op het emailadres alex.vertenten@gavere.be . Aanvullende informatie treft u aan op de website www.kunstiggavere.be

Bron: UiTinVlaanderen.be


Website:

http://www.kunsiggavere.be
Terug naar resultaten